Katonpesut

Kattoremonttien lisäksi teemme kattopesuja kaikille kattotyypeille mineriittikatoista huopakattoihin sekä pelti- ja tiilikattoihin. Katonpesupalvelumme ovat käytettävissä pääasiassa Oulussa ja Oulun seudulla, mutta tulemme tarvittaessa myös muualle Suomeen.

Säännölliset huollot ja pesut pidentävät kattojen käyttöikää sekä auttavat huomaamaan mahdolliset kattovauriot ajoissa. Näin vältyt suuremmilta kattourakoilta ja ehkäiset mahdollisia kosteusvaurioita. Puiden lehdet, oksat ja risut, siitepöly sekä muut roskat saattavat toimia myös erilaisen kasvuston pohjana. Esimerkiksi katolle kasvanut sammal kerää vettä, joka jäätyessään voi aiheuttaa kattotiilien halkeilua.

Katto puhtaaksi turvallisesti

Kattotöiden ammattilaisemme hoitavat katonpesut huolella ja turvallisesti. Käytämme laadukkaita puhdistusvälineitä painepesurista kattoa suojaaviin puhdistusaineisiin. Varustaudumme tarvittavin turvavälinein ja huolehdimme myös rakennuksen ympäristön ja käyttäjien turvallisuudesta katonpesun aikana. Työntekijämme ovat kokeneita kattojen käsittelijöitä, joten kattosi ei pääse kärsimään tehokkaankaan pesun seurauksena.

Katonpesun jälkeen voimme pinnoittaa kattosi siihen sopivalla pinnoitteella, joka suojaa kattoa lialta ja kosteudelta. Kysy lisää maalaus- ja pinnoitepalveluistamme

Mikäli huomaamme katonpesun aikana pintavaurioita tai muita korjaustoimenpiteitä vaativia kohtia katossasi, hoidamme mielellämme myös ne kuntoon - tarvittaessa saman tien. Lue sivuiltamme lisää mineriitti- tai kuitusementtilevykaton, huopakaton, peltikaton tai tiilikaton korjauspalveluistamme.

Ota yhteyttä ja tilaa katonpesu!