UUDET lattiasivumme: www.lattiapinnoitusoulu.fi 

Lattiapinnat ja seinäpinnat

Betoni- ja tiilipintojen korjaukset ja pinnoitukset

Teemme korjauksia ja pinnoituksia betonisille ja tiilestä tehdyille lattioille ja seinille. Menetelmiä ja materiaaleja pinnoittamiseen ja korjaamiseen on useita, jolloin niiden soveltaminen riippuu pitkälti halutusta tuloksesta. Betoni- ja tiilipintoja voidaan korjata ja pinnoittaa esimerkiksi vedenpitäviksi. Pinnoittamisella pystytään luomaan myös erittäin vahva kulutusta kestävä pinta. Turvallinen ja helposti puhtaana pidettävä seinä tai lattia on myös helppo hoitaa. Lisäksi teemme tarvittaessa myös vedenpitävät ja iskunkestävät jalkalistat. Lattia- ja seinäpintojen korjauksia ja pinnoituksia teemme Oulun seudulla ja muualla Suomessa.

Lattia- ja seinäpintojen korjaus

Ennen pintojen pinnoittamista lattioiden ja seinien kunto kartoitetaan. Jos vaurioita löytyy, niin ne korjataan huolellisesti. Vaurioiden korjaaminen käy ammattilaisiltamme käden käänteessä. Seinien ja lattioiden vaurioiden korjaaminen on ehdottoman suositeltavaa pinnoituksen onnistumisen kannalta.

Lattiapintojen ja seinäpintojen pinnoitus

Belakon-menetelmiä käyttäen lattioille ja seinille saadaan luotua erittäin vahvat pinnat, jotka hylkivät vettä ja likaa. Tämän lisäksi pinnat kestävät kulutusta erinomaisesti, jonka vuoksi käyttöikä pitenee huomattavasti. Pinnoitteella pyritään saamaan aikaiseksi yhtenäinen ja vahva pinta, joka kestää vuosia. Säännöllinen pinnoituksen uusiminen määräajoin on suositeltavaa, jotta sen suojaava vaikutus säilyisi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä

Siirry UUSILLE lattiasivuillemme: www.lattiapinnoitusoulu.fi