Mineriittikattoremontti ja kuitusementtilevykattoremontti

Kattoremontteja 25 vuoden kokemuksella Oulun seudulla

Mineriittikatot ja kuitusementtilevykatot ovat olleet suosittuja kattomateriaaleja. Katoissa on käytetty usein asbestia, joka on antanut katoille merkittävästi lisää kestävyyttä. Ammattimiehemme tekevät mineriittikattoremontit ja kuitusementtilevykattoremontit turvallisesti ja laadukkaasti, mikä takaa katolle pitkän elämän kattoremontin jälkeen. Kattoremontteja teemme Oulun seudulla ja muualla Suomessa.

Turvallinen kattoremontti

Kattoremontin aluksi katolle tehdään kuntotutkimus, millä selvitetään kattoremontin laajuuden tarve. Mineriitti- ja kuitusementtilevykattoremonteissa otetaan aina huomioon asbestin terveydelle vaarallinen luonne. Kattoremontin aikana kattolevyjä kohdellaan ongelmajätteenä. Emme kuitenkaan suosittele koko katon uusimista vain sen takia, että se sisältää asbestia. Yleensä poistamme vain rikkoutuneet levyt, koska asbestia sisältävät kuitusementtilevyt ovat kestävämpiä kuin nykyään käytettävät materiaalit.

Säästä ja pidennä kattosi käyttöikää

Koko katon purkaminen on harvoin järkevää, koska asbestia sisältävät kuitusementtilevyt ovat ongelmajätettä ja ne ovat kestävämpiä kuin nykyiset kattolevyt. Turha katon purkaminen nostaa merkittävästi urakan kustannuksia, koska ongelmajätteen käsittelykustannukset ovat merkittäviä. Katto puretaan tarvittavilta osin ja tilalle asennetaan uuden kattolevyt. Kattoremontin lopuksi katto pinnoitetaan huolellisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous