Peltikattoremontti

Laadukkaat peltikattoremontit erityyppisille peltikatoille

Korjaamme, maalaamme tai pinnoitamme kaikilla pinnoilla tai profiileilla olevia peltikattoja. Olemme korjanneet huonossakin kunnossa olevia peltikatteita uuden veroiseksi. Oli kyseessä aito konesaumakatto, lukkosaumakatto tai jokin muu, niin meihin voit luottaa peltikattoremontin toteuttajana. Peltikattoremonttien tekeminen on mahdollista hyvin huonossakin kunnossa oleville peltikatoille. Peltikatto on Suomen yleisin kattotyyppi, jonka vuoksi meillä onkin mittava kokemus peltikattoremonteista. Ota yhteyttä meihin, niin teemme arvion peltikattoremontin tarpeesta ja sen laajuudesta.

Kulunut tai haalistunut peltikatto

Usein peltikattoremontti kohdistuu kuluneelle tai haalistuneelle peltikatolle. Peltikattoremonttiin on syytä tässä vaiheessa herätä, koska seuraavassa vaiheessa peltikatto alkaa vuotamaan. Kun puututaan ajoissa peltikaton kulumiseen ja maalipinnan haalistumiseen voidaan välttyä suuremmalta peltikattoremontilta. Peltikattojen pinnat saadaan puhdistettua, maalattua ja pinnoitettua siten, että katto on jälleen kuin uusi. Säännöllisesti toteutettuna puhdistus, maalaus ja pinnoitus hidastavat huomattavasti peltikaton heikentymistä.

Peltikaton vuoto-ongelmat

Useimmiten peltikaton ikääntyessä, jossain vaiheessa katto alkaa vuotamaan. Yleensä vuotaminen esiintyy ensimmäistä kertaa lumen sulaessa tai tuulisella sateella. Esimerkiksi kun kyseessä on matalaprofiilinen aluskatteeton sinkittypeltikatto, jossa on pienet tiivisteettömät harjapellit, voidaan peltikatto kunnostaa, tiivistää ja pinnoittaa. Pinnoittamiseen käytetään esimerkiksi ruostesuoja-akryylipinnoitetta. Peltikaton vuoto-kohdat on mahdollista paikallistaa, jonka jälkeen peltikatto voidaan remontoida uuden veroiseksi.

Pyydä tarjous tai kysy lisää