Tiilikattoremontti

Tiilikattoremontit erilaisille ja eri ikäisille tiilikatoille

Korjaamme, kyllästämme ja pinnoitamme tiilikattoja. Tiilikattoremontin avulla vanha tiilikatto saadaan jälleen uudenveroiseksi, komeaksi, katoksi. Tiilikattoremontissa tiilikaton kunto kartoitetaan kuntotutkimuksessa, jonka tulosten perusteella päätetään tiilikaton remontin tarpeesta ja sen laajuudesta. Joskus riittää ainoastaan muutamien tiilikatteiden vaihtaminen, katon puhdistus ja pinnoitus. Tiilikattoremontit tehdään uusimpien ja turvallisimpien menetelmien avulla, jolloin lopputulos on odotetunlainen.

Belakon-menetelmät tiilikattoremontissa

Belakon-menetelmät takaavat erinomaisen lopputuloksen tiilikattoremontissa. Belakon-menetelmillä pinnoitettu tiilikatto saa enemmän korroosiolta suojaavaa pintaa, kuin sillä mahdollisesti oli uutena. Pinnoitus estää vettä imeytymästä tiilen huokosiin. Veden jäätyessä, vesi ei tarpeettomasti heikennä tiilikaton vedenpitävyysominaisuuksia. Kiiltäväpintainen tiili lyhentää myös lumen katolla pysymysaikaa, jolloin se vähentää myös katolle aiheutuvaa kuormaa. Pinnoitettu katto on myös huomattavasti turvallisempi talvella, koska lumi ei pääse pakkautumaan katolle suuriksi kerroksiksi.

Tiilikattoremontin eteneminen

Kattoremontti aloitetaan katon kuntotutkimuksella, jolla tutkitaan tiilikaton kunto ja selvitetään mahdolliset vuotokohdat. Kuntotutkimuksen perusteella päätetään tiilikattoremontin laajuus. Aluskatteen pitävyys ja ruoteiden kunto myös tarkistetaan ja korjataan samassa yhteydessä. Rikkoutuneet tiilit vaihdetaan, jonka jälkeen katto pestään huolellisesti. Tiilikattoremontin lopuksi tiilikatto pinnoitetaan Belakon-menetelmiä hyödyntäen.

Tilaa tiilikattosi kuntotutkimus jo tänään!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!